Danas sunčano, do 10 stepeni

Izvor: Beta, 26.Dec.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, do 10 stepeni

U Srbiji će ujutro biti mestimično magla i niska oblačnost koji će se po kotlinama i mestimično u nižim predelima zadržati duže tokom dana, naročito na severu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.U ostalim predelima biće sunčano vreme. Najniža temperatura biće od minus tri do pet stepeni, najviša dnevna od 9 do 15, a u mestima s dugotrajnom maglom i hladnije.U Beogradu će ujutro u nižim delovima grada i pre podne biti magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano. Najniža temperatura biće oko četiri, a najviša dnevna oko 10 stepeni. 

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za doček Nove - mraz

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2015

OVU subotu obeležiće magla ili niski oblaci. Sumaglica će se duže zadržavati posebno na severu Srbije i po kotlinama i dolinama reka. Najhladnije će biti u maglovitoj Požegi - gde je maksimalno očekivano do jedan stepen iznad nule, a najtoplije u Negotinu - 13 stepeni. U Beogradu danas moguća...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.