Danas oblačno vreme, do 20 stepeni

Izvor: Beta, 01.Maj.2016, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno vreme, do 20 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će ujutro zahvatiti jugozapadne, a do kraja dana proširiće se na ostale krajeve. Na severu i istoku tokom većeg dela dana zadržaće se suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Jutarnja temperatura kretaće se od pet do 10 stepeni, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni.U Beogradu pre podne će biti suvo vreme uz postepeno povečavanje oblačnosti, popodne i uveče povremeno kiša, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.Najniža dnevna temperatura kretaće se oko 10 stepeni, maksimalna do 20 stepeni.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NIŠTA OD UŽIVANJA U PRIRODI Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Izvor: Blic, 01.Maj.2016

U Srbiji će naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom ujutro i pre podne zahvatiti jugozapadne, a do kraja dana proširiće se na ostale krajeve...Jutarnja temperatura biće od 5 do 10, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni...Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, na severu i istoku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.