Dačić: Džabe mi prete, nismo nikoga izdali

Izvor: Kurir, 21.Apr.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Džabe mi prete, nismo nikoga izdali

Ovih dana smo suočeni sa različitim pretnjama, Vučiću i meni, a pretpostavljam i Nikoliću. Prete našim porodicama misleći da nas mogu nečim uplašiti

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne mogu da ga zaplaše pretnje koje mu stižu putem mobilnog telefona, a u kojima se preti njegovoj porodici i on optužuje da je izdajnik i dodao da sporazumom u Briselu nikoga nismo izdali, nikoga prodali i ništa priznali.

"Ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dana smo suočeni sa različitim pretnjama, Vučiću i meni, a pretpostavljam i Nikoliću. Prete našim porodicama misleći da nas mogu nečim uplašiti. Džaba je da pišete SMS", rekao je Dačić posle sednice Predsedništva SPS i dodao da su to verovatno oni isti koji su mu slali SMS i pretili i 5. oktobra 2000. godine.

On je upitao da li neko može da optuži za izdaju one koji su vodili rat za Kosovo, dok su drugi, kako je naglasio, demonstrirali i dezertirali, "navijali da Srbija bude bombardovana".

"Zbog čega smo vodili rat? Zbog Kosova. Šta smo mi to izdali danas na Kosovu? Šta smo mi to izgubili? Kažu izdao si Prizren, jel mi shvatamo realnost na Kosovu i Metohiji? Da li shvatamo da u ovom trenutku niti smo bilo šta izdali, niti smo bilo šta priznali, niti prodali. Mi smo spasili, sačuvali ono što se spasti može", rekao je Dačić.

Premijer je naveo i da su mu u jednom SMS napisali da je izdao i cara Lazara.

"Sad smo došli i do cara Lazara! Carica Milica je svoju kćerku dala sultanu? Da li ga je ona izdala ili je pokušala sa spase Srbiju", rekao je premijer.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić: Džabe mi prete, nismo nikoga izdali, prodali, priznali

Izvor: Blic, 21.Apr.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne mogu da ga zaplaše pretnje koje mu stižu putem mobilnog telefona, a u kojima se preti njegovoj porodici i on optužuje da je izdajnik i dodao da sporazumom u Briselu nikoga nismo izdali, nikoga prodali i ništa priznali..."Ovih dana smo suočeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.