Dačić: Do kraja godine dobre vesti o vizama

Izvor: Mondo, 31.Mar.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Do kraja godine dobre vesti o vizama

Ivica Dačić izjavio u Briselu da je siguran da građani Srbije mogu u drugoj polovini godine da očekuju dobre vesti kad je reč o viznoj liberalizaciji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Beli šengen do kraja godine

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2009

Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je da je siguran da građani Srbije mogu u drugoj polovini godine da očekuju dobre vesti kad je reč o viznoj liberalizaciji. Dačić je, posle sastanaka sa zvaničnicima Direktorata Evropske komisije za pravdu, slobodu i bezbednost, rekao da je zajednički ocenjeno...

Nastavak na Radio 021...

Dačić: Do kraja godine dobre vesti o vizama

Izvor: Cafe.ba, 31.Mar.2009

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je, posle susreta za visokim zvaničnicima Direktorata Evropske komisije za pravdu, slobodu i bezbednost, da je siguran da građani Srbije mogu u drugoj polovini godine da očekuju dobre vesti kad je reč o viznoj liberalizaciji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.