DS: Nećemo učestvovati u razgovorima za Vračar

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nećemo učestvovati u razgovorima za Vračar

Demokratska stranka saopštila je da neće učestvovati u razgovorima o daljem formiranju vlasti u opštini Vračar koje najavljuje novoizabrani predsednik opštine Mihajlo Grupković iz Liberalno demokratske partije (LDP), novog koalicionog partnera Srpske napredne stranke (SNS).

Nećemo da se odazovemo na poziv nekoga ko je oteo mandat građana Vračara i prodao ga naprednjacima. Nećemo da se odazovemo na poziv nekoga koji vređa inteligenciju građanki  i građana Vračara >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tvrdnjom da se LDP žrtvovao kako se ne bi uvele privremene mere u opštini, navodi se u saopštenju opštinskog odbora DS.

Grupković neka javnosti objasni zašto nije glasao da nosilac liste "Vračar Slobodno" Bane Kuzmanović bude izabran za predsednika skupštine, neka prestane da zamenjuje teze tvrdnjom da je "Dosta je bilo" ucenjivao DS, već neka jasno kaže zašto je prihvatio ponudu SNS i time prevario građanke i građane Vračara, navodi se u saopštenju.

Smatramo da nema kompromisa i konstruktivnog odnosa sa SNS koja u poslednje četiri godine pokazuje svu bahatost koju vlast može da ima smanjujući plate i penzije, rušeći noću objekte u Savamali i uz to zabranjuje policiji da se odazove građanima na pozive u pomoć, ističe se u saopštenju.

Licemerno je sada pozivati DS i Dosta je bilo na razgovore i kompromis jer ih je Grupković već postigao sa SNS. DS ostaje čvrsto pri svojoj odluci da nema nikakve saradnje sa SNS. Za nas je to pre svega moralan stav i tako opravdavamo poverenje koje su nam građani dali na izborima, navodi se u  saopštenju.

Jedini način da Grupković dokaže da je moralan čovek koji želi dobro građanima Vračar je da vrati mandat odbornika listi na kojoj je izabran, jer je svaki glas za listu "Vračar slobodno" bio glas protiv bilo kakve saradnje sa SNS, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Nećemo učestvovati u razgovorima o formiranju vlasti na Vračaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016

Demokratska stranka (DS) najavila je danas da neće učestvovati u razgovorima o daljem formiranju vlasti u beogradskoj opštini Vračar, koju je najavio odbornik Liberalno-demokratske partije (LDP) i novoizabrani predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Grupković..."Nećemo da se odazovemo na poziv nekoga...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.