DOBAR ULOV: Upecali novčanik sa parama i zlatom!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR ULOV: Upecali novčanik sa parama i zlatom!

Dvojica dečaka koji su novčanik sa novcem i karticama izvadili iz jezera na kom su pecali vratili ga vlasniku, koji ih je pošteno nagradio sa 100 evra

SALCBURG - Devetogodišnji Elijas i desetogodišnji Filip juče su pecali na jezeru Valerze (Wallersee) nedaleko od Salcburga.

Oni su sedeli su na molu i gledali da li se tu okupljaju, kao i obično, jata pastrva. Umesto riba, na dnu jezera su videli novčanik. Lako su ga upecali, i  u njemu našli 450 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i različite kartice. Pored toga, u novčaniku je bio jedan zlatan lanac, na kojem je bio okačena burma.

Dečaci su u novčaniku našli i vizit­karticu vlasnika, te otrčali do obližnjeg kampa, u kojem letuju sa roditeljima.

Nazvali su telefon sa vizit­kartice. Javila se supruga čoveka koji je izgubio novčanik, presrećna što je nađen novčanik a posebno njihova venčana burma

Dečaci su svoj ulov odneli u policiju. Vlasnik novčanika je nagradio Elijasa i Filipa sa sto evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.