Ćuprija: PAKAO, pa još bez vode!

Izvor: Mondo, 05.Avg.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćuprija: PAKAO, pa još bez vode!

Zbog dugotrajne suše i visokih temepratura, deo Ćuprije je bez vode.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Međutim, nema opasnosti za Opštu bolnicu, najveću zdravstvenu ustanovu u Pomoravskom okrugu i na "Koridoru 10" od"Boegrada do Niša, izjavio je danas Tanjugu predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

NOVO UPOZORENJE: Opasne vrućine će potrajati!

Bez vode povremeno ostaje deo grada, koji vodu dobija vodovodom iz pravca Paraćina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i na tom pravcu nije opšta bolnica, i radi se na tome, sa Paraćinom, da se snabdevanje normalizuje ako je ikako moguće, dodao je Erić.

On je napomenuo da i druge ustanove u gradu normalno funkcionišu, povremeno je slab pritisak vode.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Deo Ćuprije bez vode

Izvor: B92, 05.Avg.2017

Ćuprija -- Zbog dugotrajne suše i visokih temepratura deo Ćuprije je bez vode, ali, kako se navodi, nema opasnosti za Opštu bolnicu...Opšta bolnica u Ćupriji je najveća zdravstvena ustanova u Pomoravskom okrugu i na "koridoru 10" od Beograda do Niša..."Bez vode povremeno ostaje deo grada, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.