Četiri parkića u Zemunskoj ulici dobijaju nov izgled

Izvor: Blic, 01.Jun.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri parkića u Zemunskoj ulici dobijaju nov izgled

U okviru obnove zelenih površina u Novom Beogradu, “Zelenilo” je počelo radove u stambenom naselju u Zemunskoj ulici, od broja 1 do broja 19 i od 1a do 1f.

Radovi se obavljaju u četiri parkića u Zemunskoj ulici, na površini od 22.438.15 kvadrata.

Nova dečja igrališta biće urađena od betona sa izlivenom gumom ispod dečjih rekvizita. Postaviće se nove klackalice ljuljaške, tobogani i vrteške. Staze će biti urađene od betonskih ploča oivičene baštenskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ivičnjacima.

Do sada su posečena su bolesna i oštećena stabla, oblikovane krošnje, a uklonjena je i živa ograda koju su stanari neplanski sadili.

Narednih dana sadiće se ukrasno šiblje i obnavljati travnjaci.

Uređenjem ovog dela stambenog naselja predviđa se i izgradnja platoa za odmor, pre svega, namenjen starijoj populaciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi na zelenilu u Zemunskoj ulici

Izvor: Studio B, 01.Jun.2011

Planirani radovi na zelenilu u Novom Beogradu obuhvataju i rekonstrukciju zelenih površina u stambenom naselju u Zemunskoj, kao i u Ulici Pere Segedinca...Radovi se obavljaju u četiri parkića u Zemunskoj, na površini od 22.438 kvadratnih metara. Najpre je obavljena sanitarna seča fiziološki prestarelih,...

Nastavak na Studio B...

Radovi na zelenilu u Zemunskoj ulici

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2011, 07:04

BEOGRAD- Planirani radovi na zelenilu u Novom Beogradu obuhvataju i rekonstrukciju zelenih površina u stambenom naselju u Zemunskoj, kao i u Ulici Pere Segedinca...Radovi se obavljaju u četiri parkića u Zemunskoj, na površini od 22.438 kvadratnih metara. Najpre je obavljena sanitarna seča fiziološki...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.