Ćerka Meril Strip lepotom zasenila i majku

Izvor: Blic, 14.Avg.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Meril Strip lepotom zasenila i majku

Holivudska glumica Meril Strip nedavno se pojavila na crvenom tepihu u pratnji svoje najmlađe ćerke Luis Gumer, koja neodoljivo podseća na nju.

Luis ima 21 godinu i bavi se fotomodelingom, a retko ko zna da ima tako poznatu mamu. Ona je ujedno i najmlađa od četvoro dece, a u julu je radila kampanju za modnu kuću Dior, dok je njene fotografije javnost mogla da vidi u magazinima "Vanity Fair" i "Glamour".

Last night, the Giver premiere. @CalvinKlein #TheGiver pic.twitter.com/ETWZuNEeNb
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
— Louisa Gummer (@l_gummer) August 13, 2014

Ipak, malo je ko znao da je to ćerka holivudske legende Meril Strip, koja je sa Donom Gumerom u braku već 35 godina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ona neodoljivo podseća na svoju majku: Pogodite čija je ovo ćerka!

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Avg.2014

Holivudska glumica Meril Strip nedavno se pojavila na crvenom tepihu u pratnji svoje najmlađe ćerke Luise Gamer koja neodoljivo podseća na svoju majku...Dvadesettrogodišnji model pravila je društvo svojoj mami na premijeri filma “The Giver”...Luisa, koja je najmlađa od njeno četvoro dece bavi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.