Čanak, Seka i Brena na otvaranju slovenačkog Pinka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2010, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak, Seka i Brena na otvaranju slovenačkog "Pinka"

LJUBLJANA -

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović izjavio je večeras u Ljubljani da Pink Si neće biti samo komercijalna televizija nego će zajedno sa drugim televizijama koje je Pink napravio na prostoru bivše Jugoslavije biti u službi prijateljstva i solidarnosti.

Mitrović je, na prijemu u Gradskoj kući, najavio da će povodom početka rada Pink Si, ta kompanija uručiti donaciju od 70.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << evra za poplavljen vrtiće i škole u Sloveniji

Mitrović je rekao da očekuje da će se i druge kompanije iz Srbije uključiti u akciju pomoći

Otvaranju Tv Pink Si prisustvovali su potpredsednik vlade Srbije Božidar Đelić, gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, brojni privrednici i javne ličnosti iz Srbije i Slovenije. Svečanosti su prisustvovale i estradne umetnice iz Srbije Lepa Brena, Jelena Karleuša, Seka Aleksić.

Mitrović je istakao da je televizija Pink naišla u Sloveniji na topao prijem koji je iznad svih očekivanja. On se zahvalio gradonačelniku LJubljane Jankoviću da podršci i pomoći.

Mitrović je rekao da Pink emituje program u digitanom formatu i da će, preko mreže stanica u regionu i satelitskih kanala, program ove televizije moći da prati između 35 i 40 milona ljudi. Početak rada Pink Si je prvi posao Pink medija grupe u Evropskoj uniji.

Tim povodom, na Prešernovom trgu u LJubljani večeras se održava koncert na kojem nastupaju Perpetum Đezile, Manjifiko, Nina Badrić i Željko Joksimović, a u ponoć vatromet će označiti početak rada Pink Si.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Pinkova“ žurka u Ljubljani

Izvor: Blic, 30.Sep.2010, 01:10

Ogroman vatromet nad Ljubljanom označio je noćas tačno u ponoć početak rada televizije „Pink Slovenija“. Nekoliko hiljada ljudi na Presernovom trgu uživalo je u svečanoj proslavi...Nakon pozdravnog govora Željka Mitrovića vlasnika "Pinka” na bini su se smenjivali: „Perpetum jazzile",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.