ČAČAK: Volonterka vratila 2.500 evra vlasniku!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAČAK: Volonterka vratila 2.500 evra vlasniku!

Stizali su kamioni garderobe i druge pomoći, prilikom razvrstavanja odela po veličini kako bi je korisnici lakše odabrali iz jedne jakne ispala je kesica sa štednom knjižicom u kojoj se nalazio štos novčanica, ispričala je Suzana Vukić (19), koja je odmah pozvala policiju

ČAČAK - Devetnaestogodišnja volonterka čačanskog Crvenog krsta, Suzana Vukić vratila je 2,500 evra vlasniku koje je našla prilikom prijema humanitarne pomoći za pomoć ugroženim poplavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Partizanovom magacinu u Čačku.

"Stizali su kamioni garderobe i druge pomoći, prilikom razvrstavanja odela po veličini kako bi je korisnici lakše odabrali iz jedne jakne ispala je kesica sa štednom knjižicom u kojoj se nalazio štos novčanica", kazala je ona.

Vukić, inače omladinka SNS, kaže da je tu bilo 2,500 evra, pa je odmah pozvala policiju, koja je, na osnovu tog dokumenta pronašla vlasnicu, odnosno njene potomke.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volonterka vratila 2.500 evra vlasniku

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2014

Volonterka čačanskog Crvenog krsta Suzana Vukić (19) vratila je 2,500 evra vlasniku koje je našla prilikom prijema humanitarne pomoći za pomoć ugroženim poplavama u Partizanovom magacinu u Čačku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Volonterka vratila 2500 evra!

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Maj.2014

Devetnaestogodišnja volonterka u čačanskom centralnom magacinu Crvenog krsta, Suzana Vukić, inače omladinka SNS, vratila je 2500 evra vlasniku. Prilikom prijema humanitarne pomoći za pomoć ugroženim poplavama u Partizanovom magacinu u Čačku, iz jedne predate jakne ispala je štednja knjižica...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.