Izvor: Kurir, 14.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buš: Prerano za procenu štete od uragana Ajk

VAŠINGTON, 14. septembra 2008. (Beta-Rojters) - Predsednik SAD Džordž BUš izjavio je danas da je još prerano da bi se odredilo koliku je štetu uragan Ajk naneo proizvodnji goriva i naftnim postrojenjima. Buš je rekao da je najviši prioritet da se obezbedi ponovo snabdevanje električnom energijom miliona koji su ostali bez struje nakon jučerašnjeg naleta Ajka koji je snagom uragana druge kategorije pogodio obale američke savezne države Teksas. "Ovo je bila teška oluja koja zahteva vreme da se ljudi oporave", rekao je Buš novinarima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buš: Prerano za procenu štete od uragana Ajk

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Sep.2008

Predsednik SAD Džordž Buš izjavio je danas da je još prerano da bi se odredilo koliku je štetu uragan Ajk naneo proizvodnji goriva i naftnim postrojenjima, navodi Beta. Buš je rekao da je najviši prioritet da se ob ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.