Brega se vratio u Sarajevo, prvo izvadio zdravstvenu knjižicu

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brega se vratio u Sarajevo, prvo izvadio zdravstvenu knjižicu

Goran Bregović se vratio u rodno Sarajevo, a od momenta kada je došao u grad, mediji ne prestaju da izveštavaju o svakom njegovom koraku. Nagađa se da se muzičar zastalno vraća u Bosnu.

Do koje mere se prati kretanje poznatog kompozitora u sarajevu govori i podatak da o tome svakodnevno izveštava i informativna emisija federalne televizija koja se emituje u udarnom terminu.

Tako se zna da je Brega od kako je stigao u Sarajevo išao na rutinski zdravstveni pregled, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te da se upoznao sa ministrom zdravlja. U prilogu emitovanom na javnom servisu izgledalo je kao da je sve to uobičajena praksa u svim zdravstvenim institucijama.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen istakao je da je za grad neobično važno što se jedan umetnik takvog kalibra kakav je Bregović vraća u Sarajevo, nakon čega su usledile spekulacije da će se kompozitor ponovo trajno nastaniti u ovom gradu.

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić je povodom Bregovićevog dolaska priredio i zvaničan doček u jednom restoranu, a Bregi je čak dodeljeno i priznanje za izuzetan doprinos u promociji bosanskog turizma.

Inače, Bregović će 24. marta održati rođendanski koncert u sarajevskoj "Zeti".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brega se vratio u Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2012

Goran Bregović se vratio u rodno Sarajevo, a od momenta kada je došao u grad, mediji ne prestaju da izvještavaju o svakom njegovom koraku. Nagađa se da se muzičar zastalno vraća u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sarajevski mediji opsedaju Gorana Bregovića

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Mar.2012

Do koje mere se prati kretanje Gorana Bregovića u sarajevu govori i podatak da o tome svakodnevno izveštava i informativna emisija federalne televizija koja se emituje u udarnom terminu. Tako se zna da je Brega od kako je stigao u Sarajevo išao na rutinski zdravstveni pregled, te da se upoznao sa...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.