Braća šipkom tukla vozača i njegovu majku, sve gledalo dete od dve godine

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća šipkom tukla vozača i njegovu majku, sve gledalo dete od dve godine

Policijski službenici Policijske uprave u Valjevu uhapsili su braću Čedomira (1991) i Blagoja J. (1989) iz okoline Mionice zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede, saopštila je danas PU Valjevo.

Osumnjičeni su svojim vozilom juče, oko 11.15 časova, u Robajama -opština Mionica, na putu Rajković - Bukovac, pretekli i udarili putničko vozilo kojim je upravljao M. J. iz okoline Mionice i primorali ga da vozilo zaustavi.

Potom su napali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M. J. i njegovu majku M.B. koja je bila u njegovom vozilu zajedno sa dvogodišnjom N.J., nanevši im teške povrede udarcima metalnom šipkom i plastičnim crevom po glavi i telu.

Najverovatniji motiv za izvršenje ovog krivičnog dela su narušeni odnosi između te dve porodice u dužem vremenskom periodu.

Osumnjičeni su istog dana sprovedeni zamenici Osnovnog javnog tužioca u Valjevu koja ih je saslušala, posle čega im je sudija Osnovnog suda u Valjevu odredio pritvor, navodi se u policijskom saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braća uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2013

Braća Čedomir (22) i Blagoja J. (24) iz okoline Mionice kod Valjeva uhapšeni su danas zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prijave protiv dve osobe zbog oglasa da prodaju bubrege

Izvor: Press, 03.Okt.2013

Kako je saopšteno danas iz MUP-a, osumnjičeni su krivično delo izvršili na taj način što su posredstvom svojih računara, davali oglase preko interneta da prodaju bubrege.. Policijski službenici Uprave za strance prikupljali su obaveštenja od osoba koja su objavljivala oglase za prodaju organa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.