Braća po kaluzu: Srbin i Albanac krali automobile na Kosovu

Izvor: Kurir, 18.Feb.2013, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća po kaluzu: Srbin i Albanac krali automobile na Kosovu

Krivične prijave podnete su protiv kosovskog Srbina M.J. (26) i Albanca LJ.B. (46)

ZVEČAN - Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je danas da je kosovska policija lišila uhapsila jednog kosovskog Srbina i jednog Albanca koji su osumnjičeni za falsifikovanje dokumenata i krađu putničkih vozila.

Medić je rekao da je kosovski Srbin M.J. (26) lišen slobode u nedelju veče u mestu Rudare kod Zvečana na severu Kosova gde je kosovska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policija zaustavila vozilo kojim je upravljao i lišila ga slobode.

“Proverom identiteta vozača utvrđeno je da se radi o osobi koja se nalazi na poternici zbog sumnje da je na Kosovu počinio vise krađa putničkih automobila. U vezi sa ovim slučajem nešto kasnije je uhapšen i kosovski Albanac Lj.B. (46),”- rekao je Medić.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije dodao je da je protiv obojice osumnjičenih, koji su lišeni slobode, podneta krivična prijava zbog krađe vozila i falsifikovanja dokumenata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo:Srbin i Albanac krali automobile

Izvor: Mondo, 18.Feb.2013

Kosovska policija lišila slobode jednog kosovskog Srbina i jednog Albanca koji su osumnjičeni za falsifikovanje dokumenata i krađu putničkih vozila...Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić je u izjavi Tanjugu rekao da je kosovski Srbin M.J. (26) lišen slobode u nedelju veče...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.