Bojsi iz Mućki gost Ivana Ivanovića

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojsi iz "Mućki" gost Ivana Ivanovića

Glumac iz čuvene britanske serije, Džon Čalis, koji je igrao drugara braće Troter, biće ovog petka gost kod Ivanovića na Prvoj TV.

Ivan Ivanović za "Novosti" kaže da čuveni drugar braće Troter, trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi dolazi specijalno u emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde će predstaviti dve autobiografske knjige - "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

"Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << humorističke serije ikada. Odlično smo se pripremili za emisiju, i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu."

Džon Čalis (70) pričaće sa Ivanovićem o zanimljivostima iz serije "Mućke", kako je on to doživeo, o Del Boju i Rodniju, kao i svojoj supruzi u seriji Marlin (Sju Holderne), sa kojom je kasnije snimio seriju "The Green Green Grass", nastavak priče o životu Bojsija i Marlin.

" Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku 'automobili za svetski poznate zvezde'. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora", kaže Ivanović.

Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje "Prvog glasa Srbije" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović...

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojsi iz Mućki gostuje kod Ivana Ivanovića

Izvor: Svet plus, 16.Jan.2013

Glumac iz čuvene britanske komedije, Džon Čalis, čuveni drugar braće Troter, biće gost kod Ivana Ivanovića na Prvoj televiziji.

Nastavak na Svet plus...

Bojsi iz "Mućki" kod Ivana Ivanovića

Izvor: Blic, 16.Jan.2013

Britanski glumac Džon Čelis, koji je u seriji "Mućke" igrao ciničnog trgovca Bojsija, biće gost Ivana Ivanovića u petak, na Prvoj televiziji. Posle njega, u studio dolaze superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije", Sara, Nevena i Mirna. Džon Čelis (desno) sa Dejvidom Džejsonom i Nikolasom Lindherstom..Prijatelj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.