• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojsi iz "Mućki" gost Ivana Ivanovića

Glumac iz čuvene britanske serije, Džon Čalis, koji je igrao drugara braće Troter, biće ovog petka gost kod Ivanovića na Prvoj TV.

Ivan Ivanović za "Novosti" kaže da čuveni drugar braće Troter, trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi dolazi specijalno u emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde će predstaviti dve autobiografske knjige - "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

"Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje humorističke serije ikada. Odlično smo se pripremili za emisiju, i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu."

Džon Čalis (70) pričaće sa Ivanovićem o zanimljivostima iz serije "Mućke", kako je on to doživeo, o Del Boju i Rodniju, kao i svojoj supruzi u seriji Marlin (Sju Holderne), sa kojom je kasnije snimio seriju "The Green Green Grass", nastavak priče o životu Bojsija i Marlin.

" Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku 'automobili za svetski poznate zvezde'. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora", kaže Ivanović.

Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje "Prvog glasa Srbije" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović...

(MONDO)

Tagovi

Komentari 31

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Golman

Pa šta ako je doveo Mesića? Stipe je običan čovek koji nije dolazio u našu Srbiju sa puškom i tenkom da ruši. Mene su mobilisali i slali u Hrvatsku. Zašto??! Mislite o tome!

STIPE MESIC

A jel mogu ja sledeci put povijesti i bivseg izbornika stuba srpstva,robija prosineckog?

Mirko cz je GROBAR!

Bas me cudi a Milanovic u Srbiji danas : )

SERIJE