Izvor: Kurir, 18.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran račun opštine Grocka, dugovanja milijardu dinara

BEOGRAD, 18. jula (Tanjug) - Budžet opštine Grocka je blokiran, a ukupna dugovanja opštine i njenih preduzeća iznose oko milijardu dinara, rekao je danas predsednik te opštine Zoran Jovanović. On je na konferenciji za novinare u Medija centru rekao da je opštinski račun blokiran puštanjem menice preduzeća koje je na teritoriji Grocke izvodilo radove u iznosu od oko 30 miliona dinara i istakao da je to samo mali procenat finansijskih problema u toj opštini.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROCKA U BLOKADI

Izvor: Press, 18.Jul.2008

Ukupna dugovanja opštine Grocka i njenih preduzeća je oko milijardu dinara! Predsednik opštine Zoran Jovanović optužio prethodnike da su malverzacijama napravili minus. .Predsednik opštine Grocka Zoran Jovanović optužio je svoje prethodnike da su novčanim malverzacijama izazvali blokadu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.