Blic slavi 16. rođendan, novine danas uređuju Dušan Kovačević, Đule Van Gog, ambasador Japana...

Izvor: Blic, 15.Sep.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic" slavi 16. rođendan, novine danas uređuju Dušan Kovačević, Đule Van Gog, ambasador Japana...

"Blic" sutra slavi 16. rođendan, a na rođendanskom kolegijumu poznati gosti su uređivali rubrike. Tako su se u ulozi urednika našli Dušan Kovačević (Kultura), ambasador Japana Tošio Cunozaki (Svet), Đule Van Gog (Zabava), Rodoljub Šabić (Politika), Srđan Ognjanović (Društvo), Vladimir Čupić (Ekonomija) i Bruno Vekarić (Hronika). Atmosferu na kolegijumu zagrejala su međusobna dogovaranja i pogledi na aktuelne teme.

Pozdravljajući goste-urednike, glavni i odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << urednik integrisane redakcje Ringier Axel Springera Veselin Simonović poželeo im je dobrodošlicu.

- Dorodošli u našu kuću, drago mi je što ste došli da nam pomognete da sutrašnji jubilarni broj povodom 16. rođendana "Blica" bude bolji nego što bismo ga sami napravili - rekao je Simonović.

On je gostima predstavio način funkcionisanja integrisane redakcije "Blica", "24 sata" i internet portala Blic.rs i 24sata.rs.

- Izdanja naše kompanije su u vrhu tiraža i posećenosti u Srbiji. "Blic online" ima mesečno 15 miliona poseta, što ga svrstava na prvo mesto u regionu, a ne samo u Srbiji - rekao je Simonović.

“Blic” je prvi put štampan 16. septembra 1996. godine, a od tada do danas ostao je veran građanima u čijem je interesu uvek pisao.

Podaci sajta Alexa.com pokazuju da je internet sajt “Blica” jedan od najposećenijih, iza sebe ostavlja čak i Jahu i Vikipediju, dok su ispred njega samo Fejsbuk, Jutjub i Gugl.

Sajt predstavlja nepresušan izvor informacija u kom osim vesti, postoji blog, forum, arhiva fotografija, mogućnost gledanja video-materijala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blic slavi 16. rođendan

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Sep.2012, 12:59

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Juče su na rođendanskom kolegijumu poznati gosti uređivali rubrike>>> (Ključne reči: glavni i odgovorni urednik integrisane redakcje Ringier Axel Springera Veselin Simonović; dnevne novine; dnevni listovi; dnevna štampa; štampani mediji; jubileji)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.