Biljana Tipsarević: Naša ćerka liči na Janka

Izvor: Blic, 14.Maj.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Naša ćerka liči na Janka

Tri meseca nakon porođaja, Biljana će pred modnu publiku sa novom kolekcijom. Kaže da su se ona i muž odlično snašli kao roditelji, ali i da joj je majčinstvo dalo dodatnu energiju.

- Emili je naša najveća radost i sreća u životu, naš najveći ponos. Sve ima novi smisao i sve je lepše uz nju - priča za “Blic” Biljana Tipsarević koja će večeras predstaviti novu kolekciju “La Storia di una donna”.

Na pitanje kako je uskladila posao dizajnera i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „posao“ mame, ona kaže da lako izlazi na kraj sa svim obavezama.

Haljine i venčanice

Biljana je u svoju kolekciju koju će predstaviti večeras u hotelu „Jugoslavija“, prvi put uvrstila i venčanice.

- Ovo je izrazito ženstvena kolekcija. Stilski odiše gracioznošću i otmenošću uz primetnu notu ekskluzivnosti koju očekujemo na crvenom tepihu. Okosnicu, kao i dosad, čine haljine - dnevne, zavodljive korset haljine, odlično skrojeni kombinezoni, kao i koktel haljine. Svaki komad je individualizovan, izuzetnog kroja, izrađen od najkvalitetnijih materijala - kaže Biljana.

- U životu je važno pronaći balans u svemu, ali porodica je uvek na prvom mestu. Veoma sam zahvalna roditeljima, naročito majci koja nam izuzetno pomaže oko naše Emili. Majčinstvo daje posebnu energiju. Inače, Janko se odlično snašao, a Emili je vesela i dobra beba. Najviše liči na Janka - kaže ponosna mama.

Njena nova kolekcija je inspirisana filmskim divama i italijanskom kinematografijom i, kako Biljana kaže, takve su i njene haljine, za sofisticirane žene:

- Ova kolekcija sinonim je za jednostavnu estetiku i vanvremensku eleganciju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Biljana Tipsarević: Ćerka mi daje posebnu energiju (VIDEO)

Izvor: Story, 15.Maj.2014, 17:47

Dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je novu kolekciju a nama je otkrila da li joj je naporno da radi otkad je postala mama, kako se suprug ..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.