Bajkeri u rok misiji

Izvor: RTS, 25.Jun.2011, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri u rok misiji

Najveći rok koncert u zemlji humanitarnog karaktera održava se u Kosovskoj Mitrovici. Više stotina bajkera tim povodom krenulo je na Kosovo i Metohiju.

Više stotina bajkera iz skoro svih krajeva Srbije, Crne Gore, Poljske, Rusije, Hrvatske i Slovenije, okupili su ispred Skupštine Srbije u Beogradu odakle su otišli na Kosovo i Metohiju, gde se održava humanitarni rok festival.

U južnu srpsku pokrajinu krenulo je oko 1.500 bajkera. Petu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaredom bajk rok misija okupiće bajkere na najvećem rok festivalu u zemlji i okruženju.

Predsednik moto kluba "Harli Dejvidson" Milić Radević, rekao je da bajkeri iz ovog kluba brinu i pomažu jedan broj dece sa Kosova. On je dodao da se u narednim danima očekuje i poseta Gazimestanu i ostalim delovima Kosova i Metohije.

"Nekoliko puta godišnje odlazimo na Kosovo u posetu njima, a isto tako oni dolaze kod nas. Sva deca koja budu imali afiniteta za muziku, sport, nauku, odlučni smo da im pomognemo. Cilj misije je humanirani, da posetimo našu braću na Kosovu i Metohiji", istakao je Radević.

Muzičar Bora Đorđević je, uoči večerašnjeg koncerta u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je da očekuje dobar provod.

Do sada sa bajkerima na zajedničkom putu su bila najveća imena rok scene, Riblja Čorba, JU Grupa, Đorđe David, Dado Topić, Alisa, Partibrejkersi, Kraljevski Apartman, Vlado Georgijev, Slađana Milošević, Prazan Prostor, Ritam Nereda.

Vlasnici "hondi", "suzukija", "kavasakija", "harli dejvidson", "Be-Em-Ve-a" i drugih motora, sipaće gorivo besplatno na pumpama NIS-a, prvo na Lozovičkoj česmi, a drugo u Čibukovcu kod Kraljeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAJKERI POŠLI PUT KOSOVA NA "BAJK ROK MISIJU"

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011

BEOGRAD - Bajkerski karavan pošao je put Kosova i Metohije na humanitarno-kulturnu "Bajk rok misiju", u okviru koje će se večeras u Kosovskoj Mitrovici održati rok koncert...Više stotina bajkera okupilo se ispred Doma Narodne skupštine odakle su pošli ka Kosovu i Metohiji, a ukupno će ih u južnu...

Nastavak na Kurir...

KiM: Humanitarna bajkerska rok misija

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2011

Najveći rok koncert u zemlji humanitarnog karaktera održavaće se večeras u Kosovskoj Mitrovici. Više stotina bajkera tim povodom krenulo je danas od Skupštine Srbije iz Beograda na Kosovo i Metohiju...Više stotina bajkera iz skoro svih krajeva Srbije, Crne Gore, Poljske, Rusije, Hrvatske i Slovenije,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.