Bajatović sutra o Srbijagasu

Izvor: Blic, 31.Okt.2013, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović sutra o Srbijagasu

Generalni direktor Srbijagasa Dušana Bajatović održaće sutra u Beogradu konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o perspektivama razvoja Srbijagasa. Dušan Bajatović

Tema sutrašnje konferencije je "Srbijagas 2008-2013. godine i njegove perspektive", saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Nadležni su najavili da je pred Srbijagasom restrukturiranje preduzeća, kako bi kompanija postala profitabilna i efikasnija.

Srbijagas je partner ruskom Gaspromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na velikoj zajedničkoj investiciji - izgradnji gasovoda "Južni tok" kroz Srbiju, čiji početak radova se očekuje do kraja ove godine.

Povodom te i ostalih investicija Gasproma u Srbiji, danas u Beogradu boravi i predsednik Upravnog odbora Gasproma Aleksej Miler, koji će o planovima investicija razgovarati sa državnim rukovodstvom Srbije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bajatović danas na konferenciji za novinare o Srbijagasu

Izvor: Blic, 01.Nov.2013, 08:32

Generalni direktor Srbijagasa Dušana Bajatović održaće danas u Beogradu konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o perspektivama razvoja Srbijagasa...Tema konferencije je "Srbijagas 2008-2013. godine i njegove perspektive", saopšteno je iz tog javnog preduzeća...Nadležni su najavili da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.