BRITNI SE PONOVO UDAJE: Momak će je zaprositi na Božić kod Mel Gibsona!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITNI SE PONOVO UDAJE: Momak će je zaprositi na Božić kod Mel Gibsona!

Strani mediji pišu da, iako su samo dva meseca u vezi, pisac, producent i preduzetnik Čarli Ebersol planira da pevačicu zaprosi na božićnoj zabavi koju organizuje Mel Gibson na svom imanju na Kostariki

Popularna američka pevačica Britni Spirs (33) uskoro bi ponovo mogla da zaplovi u bračne vode.

Strani mediji pišu da, iako su samo dva meseca u vezi, pisac, producent i preduzetnik Čarli Ebersol (33) planira da pevačicu zaprosi na božićnoj zabavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koju organizuje Mel Gibson na svom imanju na Kostariki.

Gibson je inače bliski prijatelj pevačice koji joj je pružio najveću podršku kada je 2008. godine doživela psihički slom, prenosi rtl.

Prema glasinama, Britni je spremna da izgovori sudbonosno "da"!

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Britni Spirs se ponovo udaje?

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Dec.2014, 00:00

Popularna američka pjevačica Britni Spirs (33) uskoro bi ponovo mogla da zaplovi u bračne vode. Strani mediji pišu da, iako su samo dva mjeseca u vezi, pisac, producent i preduzetnik Čarli Ebersol (33) planira da pjevačicu zaprosi na božićnoj zabavi koju organizuje Mel Gibson na svom imanju...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.