BEOGRAD: Besplatno parkiranje i za Božić!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Besplatno parkiranje i za Božić!

Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj ulici 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22.

BEOGRAD - JKP „Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da će za vreme predstojećih praznika raditi u izmenjenom režimu.

Tako se naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće obavljati 7. januara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj ulici 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22.

Neprekidno će biti otvorene sve javne garaže i posebna parkirališta, dok će služba za prenos vozila („pauk”) raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda. Služba tehničkog pregleda i auto-perionice neće raditi 7. januara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan parking za Božić u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2014

Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj ulici 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22

Nastavak na Telegraf.rs...

Radno vreme „Parking servisa” za Božić

Izvor: Studio B, 04.Jan.2014, 09:30

Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51, i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22, obaveštava JKP „Parking serviS"...Neprekidno će biti otvorene sve javne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.