BANJALUKA: Dečak (6) preminuo od virusa Zapadnog Nila!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANJALUKA: Dečak (6) preminuo od virusa Zapadnog Nila!

Kako se navodi u saopštenju, dečak je 7. avgusta primljen na odeljenje intenzivne nege Klinike za dečije bolesti zbog povišene temperature, povraćanja, poremećenog stanja svesti

BANJALUKA - S.M, šestogodišnji dečak iz Banjaluke, preminuo je u nedelju veče od posledica zaraze virusom Zapadnog Nila, saopšteno je iz Univerzitetske bolnice - Kliničkog centra Banjaluka.

Kako se navodi u saopštenju, dečak je 7. avgusta primljen na odjeljenje intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nege Klinike za dečije bolesti zbog povišene temperature, povraćanja, poremećenog stanja svesti.

Lekari su od početka sumnjali na virusni encefalitis,, pa je po samom prijemu urađena serologija na viruse. Međutim, kliničko stanje šestogodišnjaka se pogoršalo, pa je S.M. stavljen na respirator. Doktori su pokušali i da ga reanimiraju.

(Nezavisne)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Umrlo dete zaraženo virusom zapadnog Nila

Izvor: Studio B, 22.Sep.2014

Šestogodišnji dečak S.M. iz Banjaluke preminuo je protekle noći od posledica zaraze virusom zapadnog Nila, potvrđeno je iz Univerzitetske bolnice Kliničkog centra Banjaluka...Dečak je prethodno boravio na moru, gde je, tvrde iz te zdravstvene ustanove, najverovatnije zaražen, prenela je agencija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.