Ava Karabatić pozirala naga za Plejboj

Izvor: Blic, 28.Apr.2012, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić pozirala naga za "Plejboj"

Učesnica „Survivora“ Ava Karabatić slikala se za majsko izdanje muškog magazina “Plejboj”. Kontroverzna Splićanka pozirala je potpuno naga mokre kose i nauljanog tela. Ide joj kao u snovima: Ava Karabatić

Hrvatska starleta koja je uvek zadužena za dobru atmosferu na obali Kostarike ukrasila je naslovnu stranu novog broja magazina "Plejboj”. Mala od skandala ponosno je pokazala svoje obline pred objektivom Borisa Štajduhara.

U intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji prati vrele fotografije Ava je otkrila da joj zasad sve ide kao u snovima i da i dalje veruje u bajke sa srećnim krajem. Na set je došla u očevoj pratnji kako bi uredništvu magazina pokazala da je njena porodica uvek uz nju.

Ava na naslovnoj stranici "Plejboja"

Ava se već nekoliko puta obnažila za „Plejboj", a prvi put je to učinila pre dve godine.

- Nemam ništa protiv skidanja, volim izazovne fotografije. Žena treba da pokaže ono čime se ponosi. Želja mi je da se slikam i za srpski „CKM" i „Maksim" - izjavila je nedavno Ava koja se na ostrvu zaljubila u srpskog manekena Vladimira Vuksanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ava Karabatić pozirala naga za Plejboj

Izvor: medio.rs, 28.Apr.2012

Učesnica „Survivora Ava Karabatić slikala se za majsko izdanje muškog magazina Plejboj. Kontroverzna Splićanka pozirala je potpuno naga mokre kose i nauljanog tela.

Nastavak na medio.rs...

Av, av - Ava (foto)

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2012

Učesnica „Survivora“ Ava Karabatić slikala se za majsko izdanje časopisa “Plejboj”. ..Ava nije imala šta da krije pred objektivom fotografa Borisa Štajduhara.Zanimljivo je da je Ava na set došla u očevoj pratnji kako bi uredništvu magazina pokazala da je njena porodica uvek uz nju. -...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ava Karabatić u majskom izdanju “Playboy” magazina

Izvor: Poznati.info, 28.Apr.2012

Učesnica Survivora Ava Karabatić slikala se za majski broj srpskog izdanja magazina 'Plejboj' potpuno gola, mokre kose, nauljanog tela…. facebook.com/pages/Playboy-magazin-Srbija.. Hrvatska starleta koja je uvek zadužena za dobru atmosferu na obali Kostarike ukrasila je naslovnu stranu novog broja...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.