Ava: Bolja sam od pola estrade, ali ne mogu da zapamtim stihove

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava: Bolja sam od pola estrade, ali ne mogu da zapamtim stihove

Skoro da smo zaboravili na ekcentričnu starletu, ali evo je! Ava Karabatić je u saradnji s tuzlanskim reperom MC Ninom još u aprilu snimila pesmu "Tajna veza". Od tada se i žali kako nikako ne može da zapamti stihove.

Problem: Ne može da zapamti stihove

 

Morala je da ponavlja rečenicu "A sad me ljubi, ljubi i vrijeme ti ne gubi, za ljubav imaš dara, slatka je prevara... Ma baš je slatka prevara... Tajna veza je dobra za oboje".

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Nikako se ne mogu setiti stihova koje sam pevala, priznala je zbunjena Ava pokušavajući da izgovori tekst pesme.

 

 

"Imam lep glas, a kad vidimtko sve peva, shvatim da sam talentovana. Bolja sam nego pola naše estrade", pohvalila se Ava.

 

Ali eto, ima taj "mali" problem, koji joj otežava da pokaže i ostatku sveta koliko je dobra.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ava Karabatić ima problema sa memorijom

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014

"Bolja sam od pola estrade, ali ne mogu zapamtim stihove koje treba da otpevam", požalila se Hrvatica novinarima...Foto: YouTube..Pevačica i učesnica rijaliti emisija Ava Karabatić, u pesmi "Tajna veza" koju izvodi sa MC Ninnom peva: "A sad me ljubi, ljubi, vreme ti ne gubi, za ljubav imaš dara,...

Nastavak na Mondo...

Ava Karabatić: Bolja sam od pola estrade! Ali, imam jedan problem...

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014

Pevačica i rijaliti zvezda Ava Karabatić za sebe tvrdi da peva bolje od pola hrvatske estrade, ali nikako ne može da zapamti stihove pesme koju treba da otpeva, pa tako ni one iz svoje pesme "Tajna veza" koju izvodi sa MC Ninnom...Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, bivša učesnica rijalitija...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.