Automobil udario i teško povredio devojčicu

Izvor: Blic, 15.Mar.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil udario i teško povredio devojčicu

Devojčicu M. N. (9) udario je automobil danas oko 17 sati na raskrsnici Ulice majora Gavrilovića i Južnog bulevara. Dete je sa povredama glave prevezeno u Urgentni centar, gde je zadržana na Odeljenju za neurohirurgiju, a nezvanično saznajemo i da je u teškom stanju.

Kako nezvanično saznajemo, devojčicu je udario automobil dok je pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza.

U Urgentnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saznajemo je dete pretrpelo ozbiljne povrede, kao i da je u ovom tenutku nezahvalno govoriti o izgledima za njen brz oporavak.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj na ovoj deonici se odvija nesmetano.

Povezane vesti: Pet osoba povređeno u četiri saobraćajne nezgode Desetogodišnju devojčicu udario automobil, lekari se bore za život Automobil naleteo na devojčicu u Surčinu Žena povredila kuk kad je autobus naglo zakočio Posle svađe automobilom prešao preko nogu drugog muškarca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece povređeno u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2013

Dvoje dece povređeno je danas u Beogradu. Najpre je povređena devojčica M. N. (9) koju su udarila kola oko 14.30 sati u Dalmatinskoj ulici, a već oko 17.30 časova povređen je i dečak V. V. na raskrsnici Ulica Majora Gavrilovića i Južnog bulevara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.