Izvor: S media, 15.Mar.2013, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U dve nesreće teško povređeni dečak i devojčica

U Beogradu su danas u saobraćajnim nesrećama teško povredjeni devetogodišnja devojčica M.N. i devetogodišnji dečak.

"Devojčica je dovezena u Urgetni centar oko 15 časova i smeštena je na odeljenje Neurohirurgije u Kliničkom centru Srbije", saopštila je dežurna ekipa Urgetnog centra.

Dečak je oko 17:30 dovezen u Urgetni centar, odakle je upućen na Institutu za majku i detet.

"On je sa povredama glave prevezen u Institut za majku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i dete", kaže PR Urgentnog centra Zorica Marković.

Devojčicu su oko 14.30 sati udarila kola u Dalmatinskoj ulici.

(S media/ Blic)

FOTO: AP Photo/Nikolas Giakoumidis/ ilustracija
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica teško povređena u nesreći

Izvor: Mondo, 15.Mar.2013

Devojčicu M. N. (9) udario je automobil danas oko 17 sati na raskrsnici Ulice majora Gavrilovića i Južnog bulevara u Beogradu...Dete je sa povredama glave prevezeno u Urgentni centar, gde je zadržana na Odeljenju za neurohirurgiju...Devojčicu je udario automobil dok je pretrčavala ulicu van pešačkog...

Nastavak na Mondo...

Beograd: Dvoje dece teško povređeno na putevima

Izvor: Blic, 15.Mar.2013

Dvoje dece povređeno je danas kada su ih udarila kola. Najpre je povređena devojčica M. N. (9) koju su udarila kola danas oko 14.30 sati u Dalmatinskoj ulici, a već oko 17.30 časova povređen je i dečak V. V. na raskrsnici Ulica Majora Gavrilovića i Južnog bulevara...Kako nezvanično saznajemo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.