Anđelina planira da režira još jedan film

Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina planira da režira još jedan film

SARAJEVO - Slavna glumica i rediteljka Anđelina Džoli nije isključila mogućnost da će, iako nema rediteljskog iskustva, uskoro režirati još jedan film.

Ona je kazala da je mnogo naučila iz iskustva u Bosni i Hercegovini gde je snimila svoj rediteljski prvenac "Zemlja krvi i meda" koji je se bavi ratom u BiH.

Reč je o filmu koji se bavi ratom u Bosni i pripadnike srpske vojske predstavlja kao "loše momke".

Sada je, kako kaže, zanima zemlja kao što je Avganistan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Kao vrlo mlada sam postala uspešna, ali ipak nisam bila potpuno zadovoljna. Htela sam stoga posetiti različita mesta na zemlji, videti i iskusiti druge kulture, nakon čega sam postala mnogo zahvalnija", rekla je Džolijeva za sarajevski "Dnevni avaz".

Džolijeva je u Sarajevo došla u subotu gde je prisustvovala 18. Sarajevo film festivalu (SFF).

Ona je i primila priznanje počasne građanke Sarajeva koje joj je prošle godine dodelila Skupština kantona Sarajevo.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andželina ponovo režira

Izvor: B92, 09.Jul.2012

Slavna glumica i rediteljka Andželina Žoli nije isključila mogućnost da će uskoro režirati još jedan film...Ona je kazala da je mnogo naučila iz iskustva u Bosni i Hercegovini gde je snimila svoj rediteljski prvenac "Zemlja krvi i meda" koji je se bavi ratom u BiH...Reč je o filmu koji se bavi...

Nastavak na B92...

Anđelina Žoli sada režira film o Avganistanu?!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012

Ona je kazala da je mnogo naučila iz iskustva u Bosni i Hercegovini gde je snimila svoj rediteljski prvenac "Zemlja krvi i meda" koji je se bavi ratom u BiH..SARAJEVO - Slavna glumica i rediteljka Anđelina Žoli nije isključila mogućnost da će, iako nema rediteljskog iskustva, uskoro režirati još...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.