Anđelina Žoli sada režira film o Avganistanu?!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Žoli sada režira film o Avganistanu?!

Ona je kazala da je mnogo naučila iz iskustva u Bosni i Hercegovini gde je snimila svoj rediteljski prvenac "Zemlja krvi i meda" koji je se bavi ratom u BiH

SARAJEVO - Slavna glumica i rediteljka Anđelina Žoli nije isključila mogućnost da će, iako nema rediteljskog iskustva, uskoro režirati još jedan film.

Ona je kazala da je mnogo naučila iz iskustva u Bosni i Hercegovini gde je snimila svoj rediteljski prvenac "Zemlja krvi i meda".

Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o filmu koji se bavi ratom u Bosni i pripadnike srpske vojske predstavlja kao "loše momke".

Sada je, kako kaže, zanima zemlja kao što je Avganistan.

"Kao vrlo mlada sam postala uspešna, ali ipak nisam bila potpuno zadovoljna. Htela sam stoga posetiti različita mesta na zemlji, videti i iskusiti druge kulture, nakon čega sam postala mnogo zahvalnija", rekla je Džolijeva za sarajevski "Dnevni avaz".

Džolijeva je u Sarajevo došla u subotu gde je prisustvovala 18. Sarajevo film festivalu (SFF).

Ona je i primila priznanje počasne građanke Sarajeva koje joj je prošle godine dodelila Skupština kantona Sarajevo.
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.