Amela Terzić trijumfovala u Ljubljani

Izvor: SandzakPress.net, 22.Sep.2014, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić trijumfovala u Ljubljani

Novi Pazar – Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić pobjedila je u disciplini 1.500 metara na takmičenju “Balkanejšn” u Ljubljani. Ova 21-godišnja Novopazarka je u glavnom gradu Slovenije trijumfovala vremenom od četiri minuta, 19 sekundi i 71 stotinki. Drugo mjesto zauzela je Turkinja Emine Hatun Tuna sa 4:23,00 minuta, dok je treće bila Matea Parlov iz Hrvatske rezultatom od 4:25,39. “Balkanejšn” je novoustanovljeno reprezentativno atletsko takmičenje, a Srbije je u konkurenciji osam država završila na četvrtoj poziciji. (radio100+)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Elvedina Zornić osma u Udinama

Izvor: SandzakPress.net, 23.Sep.2014, 00:49

Novi Pazar – Reprezentativka Srbije u atletici Elvedina Zornić zauzela je osmo mjesto na uličnoj trci u Udinama, u Italiji. Ova Novopazarka je u tromeču juniorskih selekcija Srbije, Francuske i Italije na stazi dugoj 10.000 metara zabilježila rezultat od 38 minuta i pet sekundi. Zornićeva je ostvarila...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.