Aleksandra Brković nakon napuštanja X Faktora: Žao mi je što nisam bar pevala pesmu spasa

Izvor: Blic, 26.Feb.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Brković nakon napuštanja "X Faktora": Žao mi je što nisam bar pevala pesmu spasa

Tokom jučerašnje emisije "X Fakor" Aleksandra Brković napustila je direktno takmičenje jer je imala najmanje glasova. Iako nije imala priliku da peva "pesmu spasa", učesnica je zadovoljna.

-Očekivala sam malo bolje komentare, ja sam baš osetila emociju jer me cela pesma tj. reči pesme vezuju za samu sebe, ali dobro nema veze, svako oseti na drugi način naše izvođenje. Ja sam zadovoljna, to je meni najbitnije. Žao mi je što nisam pevala bar pesmu spasa.Spremila sam pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marije Šerifović „Bol do ludila“, mislim da sam tu pesmu mogla da iznesem na pravi način, ali šta da se radi. Radujem se što ću videti prijatelje i porodicu, ali mislim da ću ostati u Beogradu još kako bih bila uz svoje prijatelje koji se takmiče! – rekla je Aleksandra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Brković nakon napuštanja "X Faktora": Žao mi je što nisam bar pevala pesmu spasa

Izvor: Dzungla.org, 26.Feb.2014

Tokom jučerašnje emisije „X Fakor“ Aleksandra Brković napustila je direktno takmičenje jer je imala najmanje glasova. Iako nije imala priliku da peva „pesmu spasa“, učesnica je zadovoljna.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.