Albanac bokserom pretukao holandskog turistu u Poreču

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac bokserom pretukao holandskog turistu u Poreču

Holandskog turistu u Poreču juče je brutalno pretukao nećak vlasnika restorana "Bijeli san" Hajdara Bilalija, čiju porodicu Porečani često vežu za pojam "albanska mafija", javili su hrvatski mediji.

Napad na holandskog turistu šokirao je mnoge, ali ne i vlasnika restorana Hajdara Bilalija, čiji je 23-godišnji nećak, koji radi kao konobar u restoranu, jednog od gostiju pretukao bokserom.

Holandski turista požalio se što dugo čeka večeru, a konobar ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nokautirao.

Nesrećni 38-godišnji Holanđanin umesto večere je dobio prelom vilice, prelom nosne kosti, potres mozga i otvorenu ranu na glavi, te je završio na čak dve operacije u riječkoj bolnici.

- To je normalno - izjavio je Hajdar Bilali za RTL, obrazlažući kako su se njegov nećak i holandski turista potukli i kako je Holanđanin "loše pao".

A, da je toj porodici uz koju Porečani često vežu pojam "albanska mafija" svašta "normalno" govori i činjenica da je deda napadača Sefedin Bilali u dva navrata pokušao da ubije bivšeg porečkog zamenika gradonačelnika Edu Kosa.

Kos se ovoj porodici zamerio zbog problema sa korišćenjem terase Gradske kafane u Poreču. Bilali je zbog naručenih atentata osuđen na 13 godina zatvora.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.