Al Paćino proslavio 77. rođendan u društvu 39 godina mlađe devojke

Izvor: B92, 27.Apr.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino proslavio 77. rođendan u društvu 39 godina mlađe devojke

Ko njega nije voleo? Slavni Majkl Korleone osvajao je srca žena širom sveta. Čak je uspeo da zavede i 39 godina mlađu glumicu Lusilu Solu, sa kojom je u vezi nepunih sedam godina.

Lusila i Al Paćino proslavili su njegov 77. rođendan u Meksiku, a sudeći po fotografijama čini se da poznati glumac uživa u svakom trenutku sa svojom izabranicom.

Lusilu su kamere snimile u belom kupaćem kostimu sa šeširom i naočarima, dok je glumac na sebi imao crnu majicu i šorts >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji nije želeo da skida, pa ni u vodi.

Godine su zaista učinile svoje, pa više liči na dekicu nego na zavodnika, ali ne sumnjamo da mlađa izabranica čini da Al Paćino izgleda bar nekoliko godina mlađe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Al Paćino uhvaćen u društvu zgodne, 39 godina mlađe devojke (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 27.Apr.2017

Slavni Majkl Korleone snimljen je u društvu sa 39 godina mlađom glumicom Lusilom Solom. U vezi su nepunih sedam godina, a par je fotografisan u Meksiku tokom proslave Al Paćinovog 77. rođendana. . Sudeći po fotografijama, poznati glumac uživa sa svojom izabranicom. Da je on pravi zavodnik,...

Nastavak na Prva.rs...

STARI ŠVALER: Al Paćino proslavio 77. rođendan sa 39 godina mlađom devojkom!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2017

...Lusila i Al Paćino proslavili su njegov 77 rođendan (25 aprila) u Meksiku, a sudeći po fotografijama čini se da poznati glumac uživa u svakom trenutku sa svojom izabranicom..Lusilu su kamere snimile u belom kupaćem kostimu sa šeširom i naočarima, dok je glumac na sebi imao crnu majicu i šorts...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.