Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Olimpu: Besplatne karte za bazen za humane sugrađane

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Olimpu: Besplatne karte za bazen za humane sugrađane

Sportski centar "Olimp - Zvezdara" i Institut za transfuziju krvi Srbije (ITKS) organizuju u utorak, 29. jula, drugu letnju akciju dobrovoljnog davanja krvi, saopštio je Institut za transfuziju krvi. Akcija će biti organizovana u SC "Olimp".

Cilj akcije je da se tokom letnjeg perioda rezerve krvi održavaju na optimalnom nivou. Akcija će početi u 12.30 i trajaće do 15 sati.

Uprava bazena na "Olimpu" kao mali znak pažnje prvih 50 davalaca krvi darovaće sa po pet karata za bazen (2 dnevne i 3 noćne) koje mogu da iskoriste tokom letnjeg perioda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Olimpu akcija dobrovoljnog davanja krvi 29. jula

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2014

Cilja je, kako je saopšteno, održavanje rezervi krvi na optimalnom nivou tokom letnjeg perioda, a dobrovoljno davanje jrvi u sproskom centru na Olimpu biće orgnizovano u intervalu od 12:30 do 15 časova.. .Kako je saopštio ITKS, Uprava bazena kao mali znak pažnje darovaće za prvih 50 davalaca...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.