Aco Pejović: Nisam završio školu zbog kafane

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović: Nisam završio školu zbog kafane

Kad me je kafana uzela pod svoje, prekinuo sam školovanje

Aco Pejović, gostujući u emisiji „Narod pita“ na Prvoj, otkrio je da je zapostavio školovanje kad je krenuo da nastupa po klubovima.

- Završio sam srednju muzičku školu, ali kad me je kafana uzela pod svoje, prekinuo sam školovanje. Još nisam završio višu muzičku, što ne znači da neću - rekao je Pejović u ispovesti Saši Popoviću. Voditelj emisije i direktor „Grand produkcije“ takođe je priznao da je upisao Pravni fakultet, koji nikad nije uspeo da završi.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Saša Popović: Ne može na fakultet bez srednje škole!

Izvor: Story, 22.Dec.2014

Saša Popović nedavno je u emisiji kod Jelene Bačić - Alimpić rekao da je estrada vrsta nauke i da želi da pokrene Fakultet za estradu..Saša Popović, foto: Luka Šarac..Direktor Grand produkcije, došao je na ideju da svojim takmičarima i budućim zvezdama pomogne tako što će otvoriti Fakultet...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.