Aca Lukas: Ne žalim što sam potrošio milione

Izvor: Blic, 30.Maj.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Ne žalim što sam potrošio milione

Upravo na splavu Lukas, na kojem je pre više od 20 godina počeo karijeru, Aca Lukas je sa svojim "Folk haus" bendom održao probe za koncert koji će 8. juna održati na Marakani. U razgovoru za "Blic TV" Lukas se priseća kako je ujutru sa splava iznosio bakšiš u kesama i tvrdi da mu nije žao što je potrošio milione evra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aca Lukas se priseća početaka na splavu: "U kesama sam iznosio bakšiš"

Izvor: Blic, 31.Maj.2013, 07:49

Upravo na splavu “Lukas”, na kom je pre više od 20 godina počeo karijeru, Aca Lukas uvežbava koncert na „Marakani“ 8. juna. ..Ekipa “Blica” ga zatiče u nostalgičnom raspoloženju...- Lepa sećanja me vezuju za ovaj splav. Kad vratim film šta sam sve prošao za ovih dvadeset i više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.