ANDRIJA MILOSEVIC AKO USPUT OSTAVIS NEKE LJUDE KOJE SI USRECIO...

Izvor: medio.rs, 04.Jan.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDRIJA MILOSEVIC AKO USPUT OSTAVIS NEKE LJUDE KOJE SI USRECIO...

Glumac Andrija Milošević objavio je emotivni status na Fesjbuk profilu i tako mnoge raznežio ovom porukom.

- Kada nađeš svoj put, a ti kreni njiime. Ma šta ti pričali, ma čime te mamili, ma šta ti govorili, nudili, ubedjivali, ti samo koračaj, svojim putem. Jer tvoj put je samo tvoj i ne postoje dva ista.Greh je skrenuti sa njega, ići tudjim putevima, gubiti vreme na stazama koje nisu za tebe. Glupo je ne uvideti, ne znati svoj put. Biće teško, bolno, ali i lepo i radosno.Bol >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je bol, ali kada je tvoja onda neka i boli. Mnogo je gore kada neko trpi bol zbog tebe. Zato prihvatiš svoj teret i nosiš ga brate. Svojim putem. Budi uveren da je to ispravno i da ćeš na kraju biti ipak na kraju svog puta, a ne pogrešnog. Ako usput ostaviš neke ljude koje si usrećio, ako si oprostio, ako si voleo, ako si se žrtvovao i ako si sebe time usrećio, ti nemas za čim da žališ. Ti si svoj put prošao- napisao je Andrija Milošević na svom Fesjbuk profilu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navikli smo da se uvek šali: Andrija Milošević iznenadio sve emotivnim statusom

Izvor: Svet, 04.Jan.2017

Iako smo navikli da se uvek šali, glumac i voditelj Andrija Milošević pokazao je svoju drugu stranu.. Naime, glumac je na svom Fejsbuku objavio veoma dirljiv status.. “Kada nađeš svoj put, a ti kreni njiime. Ma šta ti pričali, ma čime te mamili, ma šta ti govorili, nudili, ubeđivali, ti samo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.