AMSS: Saobraćaj umerenijeg intenziteta

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umerenijeg intenziteta

Saobraćaj u Srbiji biće umerenijeg intenziteta u odnosu na protekle dane vikenda, sa uobičajno većim brojem vozila na prilazima gradskim centrima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Najavljeni pljuskovi u pojedinim delovima zemlje mogu izazvati odrone u stenskim klisurama, upozorio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Zadržavanja za teretna vozila na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Batrovci, na izlazu iz Srbije je oko dva sata, a na prelazu Kelebija sat vremena.

Do 29. juna saobraćaj na državnom putu kroz Preševo biće obustavljen zbog radova. Vozače će se preusmeravati na okolne ulice u Preševu.

Na snazi je izmena režima saobraćaja na deonici Pirot – Babušnica. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi na mostu na Savi u okviru obilaznice oko Beograda završeni su i saobraćaj normalno funkcioniše.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.