AMSS: Pojačan saobraćaj na svim putevima

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj na svim putevima

Poslednji vikend u avgustu doneće sasvim sigurno pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama Poslednji vikend u avgustu doneće sasvim sigurno pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i posebnih prekida uz povoljne vremenske prilike koje doprinose nesmetanom obavljanju saobraćaja. Na naplatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rampi Bubanj Potok vreme zadržavanja za naplatu putarine je oko desetak minuta sa tendencijom porasta tokom dana. Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja se do pet minuta, navodi AMSS. Na graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja, na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj na izlazu iz zemlje formirane su kolone, a zadržavanja su oko 90 minuta. Na prelazu Gostun sa Crnom Gorom zadržavanja na izlazu iz zemlje su oko sat vremena. Na ostalim graničnim pelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, međutim, trenutno su zadržavanja do 30 minuta, ali se tokom dana očekuju i duža zadržavanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj, kolone na Batrovcima

Izvor: RTS, 27.Avg.2016

Poslednji vikend u avgustu donosi pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama, saopštio je AMSS. Čekanje na granici i do dva sata. . Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i posebnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.