A zdrav život? Ivana Zeljkovića obuzeli ražnjići

Izvor: Blic, 03.Feb.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A zdrav život? Ivana Zeljkovića obuzeli ražnjići

Voditelj, Ivan Zeljković, izgleda nije mogao da odoli ukusnim ražnjićima i poklekao u držanju svoje čuvene djete.

Poznat kao "Zeka Milioner", voditelj već par dana uživa sa prijateljima u zimskim čarolijama na Staroj Planini ali kako na snegu tako i u kafani. Zeka nije mogao a da se ne pohvali ovim izuzetkom u svojoj ishrani i ukusnim ražnjićima koji su se našli u njegovom tanjiru, ali se tu nisu dugo i zadržali.

Ivan je uz pomoć redukcije ishrane koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bila prepisana od strane nutricionista i aktivnih treninga, skinuo čak 35 kilograma do sada. Da li će nakon ovakvih druženja Zeka nastaviti da pazi na svoju kilažu ili se vraća starim navikama, ostaje nam da vidimo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A zdrav život? Ivana Zeljkovića obuzeli ražnjići

Izvor: Dzungla.org, 03.Feb.2014

Voditelj, Ivan Zeljković, izgleda nije mogao da odoli ukusnim ražnjićima i poklekao u držanju svoje čuvene djete.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Dosta je bilo dijete: Zeka nije odoleo ukusnim ražnjićima!

Izvor: Scandal.rs, 04.Feb.2014, 11:11

Voditelj, Ivan Zeljković, izgleda nije mogao da odoli ukusnim ražnjićima i poklekao u držanju svoje čuvene dijete. Poznat kao “Zeka Milioner”, voditelj već par dana uživa sa prijateljima u zimskim čarolijama na Staroj Planini ali kako na snegu tako i u kafani. Zeka nije mogao a da se ne pohvali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.