Vučić: Godine napretka su pred nama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Godine napretka su pred nama

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poželeo je danas građanima Srbije srećan Uskrs i ujedno poručio da su pred nama godine dinamičnog ekonomskog rasta, ali i napretka u poštovanju ljudskih prava i svim drugim sferama društvenog života.

Vučić je u izjavi za trodnevno izdanje Kurira izrazio uverenje da je Srbija na dobrom putu i da ćemo uspeti da ostvarimo dobre rezultate i u narednim godinama.

"Uveren sam da samo radom, većom marljivošću, angažovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i posvećenošću možemo da postignemo uvek bolje rezultate", rekao je premijer u čestitki građanima Srbije.

Ocenio je da su nam za to pre svega potrebni stabilnost i mir, istakavši da će Srbija umeti to da obezbedi i da će njena snaga u budućnosti biti sve veća.

Upitan kada će početi pregovore o formiranju vlade, kome će uputiti poziv i da li će među pozvanima biti i SPS, premijer Vučić je odgovorio: "Da li ću i koga ću uopšte zvati, o tom potom".

"Za razliku od drugih, kod kojih vidim histeriju kao kod male dece kad ne dobiju nešto što su želeli, ja sam potpuo miran, strpljiv i trpeljiv i svakodnevno pišem plan i program za naredne četiri godine. To ću nastaviti i u narednom periodu", poručio je premijer Srbije i lider SNS.

Vučić kaže da će Uskrs provesti radno i da će u nedelju obići ili vojnu, ili policijsku jedinicu.

"Građanima želim srećan Uskrs, da u miru, zdravlju i radosti provedu najveći hrišćanski praznik", poručio je premijer Srbije.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić radno i za praznik: Građanima srećan Vaskrs, godine napretka su pred nama

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poželeo je građanima Srbije srećan Vaskrs i ujedno poručio da su pred nama godine dinamičnog ekonomskog rasta, ali i napretka u poštovanju ljudskih prava i svim drugim sferama društvenog života...Vučić je u izjavi za beogradske medije izrazio uverenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.