Večni Rim za samo 295 evra

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večni Rim za samo 295 evra

Kao što svi putevi vode u Rim, tako je i svako vreme pravo vreme da posetite glavni grad Italije. Zato iskoristite specijalnu ponudu koju je za vas pripremio Superodmor.rs.

Ako danas napravite upit za ovaj aranžman, četiri noćenja sa doručkom, uz avionski prevoz, od 23. juna platićete samo 295 evra po osobi, umesto redovne cene od 319 evra po osobi. Smeštaj uz popust od 24 evra po osobi obezbeđen je u jednom od hotela sa 3 zvezdice iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio, Noto, Luce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Siracuza). Hotel se nalazi u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, satelitskom televizijom i telefonom.

Mogući su i fakultativni obilasci Vatikana, Tivolija i pešačko razgledanje grada. Više informacija pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.