Ekstremnog sportistu adrenalin odveo iza rešetaka

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremnog sportistu adrenalin odveo iza rešetaka

Čovek koji je postao poznat po opasnim snimcima ekstremnih skokova, koji su jedno vreme bili najgledaniji na internetu, uhapšen je i optužen za ometanje poseda.

Entoni Armer, poznatiji kao 8booth na Jutjubu, privukao je pažnju interneta svojim snimcima ekstremnih skokova. Neki od njegovih snimaka imaju od 3 do 6 miliona pregleda.

Na njima je on uglavno maskiran, i grabi rešetke kapije i ograde kako bi se podigao do nekog baš visokog mesta, a onda skočio nepovređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vlasti navode da je Entoni nelegalno upao na nečiji privatni posed blizi okruga Oranž, kako bi skočio u hotelski bazen. Ovaj zavisnik od adrenalina je upao u deo predviđen samo za zaposlene jednog hotela, kao i u privatnu zgradu.

Uhvatili su ga zbog videa koji je okačio i sada je optužen za tri prekršajne tačke: dve zbog nedozvoljenog upada na posed i jedan za upad za namerom da se umeša u posao.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.