SESTRICA (4) JE VRISNULA KADA JE VIDELA MODROG BATU: Jezivi detalji nesreće malog MIHAJLA (6) koji se U IGRI ZADAVIO PERTLOM!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SESTRICA (4) JE VRISNULA KADA JE VIDELA MODROG BATU: Jezivi detalji nesreće malog MIHAJLA (6) koji se U IGRI ZADAVIO PERTLOM!

Foto: Informer

Tragedija se desila juče oko 18 sati u dvorištu u Ulici Svetog Save u Pančevu, gde se Mihajlo (6) igrao sa svojom četvorogodišnjom sestrom.

Dečak se, kako se moglo čuti, u igri popeo na stolicu, vezujući jedan kraj pertle sebi oko vrata, dok je drugi kraj zavezao oko ručke na otvorenom prozoru kuće, prenose beogradski mediji. Pretpostavlja se da se stolica izmakla dečaku pod nogama i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ga je omča oko vrata ugušila. Devojčica je vrisnula kada je videla stravičan prizor, a njihova majka je izletela iz kuće.

Nesrećna žena pokušala je da ga spase, ali kada je stigla Hitna pomoć, lekari su mogli samo da konstatuju smrt mališana.

Foto-ilustracija: Telegraf

Dečakov otac u tom trenutku nije bio kod kuće. Ispred porodičnog doma sinoć su se okupili brojni rođaci i prijatelji. Duboko potreseni, kažu samo da se sve odigralo baš na dan njihove slave, letnji Aranđelovdan, što je i Mihajlov imendan.

Tek su smogli snage da kažu da su se dečakovi roditelji borili kao i svi u teškim vremenima, živeći skromno uz povremene poslove. U kući žive i dečakova baka po ocu i stric, koji je bio na poslu.

Dečakov otac je noćas pesnicom razbio prozor u dvorištu kuće o koji se njegov sin obesio, prilikom čega je povredio šaku, da bi mu danas oko 12 sati pozlilo, zbog čega ga je Hitna pomoć odvela u bolnicu.

(Telegraf.rs / Foto: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SVEDOK TRAGEDIJE U PANČEVU "Čuo sam vrisak i jauk iz dvorišta, a onda sam video kako iznose dečaka"

Izvor: Blic, 27.Jul.2016

Jauci majke odjekivali su danas dvorištem kuće Jusufovski u Pančevu, u kojem se juče pertlom zadavio šestogodišnji Mihajlo J. dok se igrao sa svojom sestrom...Rođaci porodice Jusufovski okupili su se i danas u dvorištu kuće u kojoj se tragedija dogodila. U neverici, sa tugom na licu, u tišini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.