Održana Svetosavska akademija

Izvor: juGmedia, 27.Jan.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Svetosavska akademija

VRANJE – U Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju održana je Duhovna akademija, u okviru 25. Svetosavske nedelje.Okupljeni su imali priliku da poslušaju besedu Episkopa stobijskog gospodina Davida, koji je rekao da pravoslavna ideologija nudi odgovore na mnoga pitanja. Duhovnoj akademiji prisustvovali su Nj.P. Episkop vranjski gospodin Pahomije sa sveštenstvom, gradonačelnik Zoran Antić i predsednik Skupštine dr Slobodan Stamenković sa saradnicima, predstavnici Vojske Srbije, Policijske uprave, udruženja građana i mnoge zvanice iz javnog života Grada Vranja.

(Kraj) iva
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

25. Svetosavska akademija

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jan.2015

U Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju u okviru 25. "Svetosavske nedelje", održana je Duhovna akademija. Skup je počeo svetosavskom himnom, u izvođenju hora Učiteljskog fakulteta, a u prepunoj crkvi besedu je održao episkop stobijski David. On je rekao da pravoslavna ideologija nudi odgovore...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.