Nevreme stvara probleme u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 21.Avg.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme stvara probleme u Nišu

Po centru grada snažan vetar je obarao sve pred sobom pa je tako oborio i neke parkirane motore. U pojedinim delovima grada došlo je do nestanka struje.
U Upravi za vanredne situacije kažu da su ekipe na terenu na više mesta u gradu, a detalje o intervencijama uskoro ćemo saznati.

Naš reporter prenosi da je pao deo drveta na kolovoz preko puta Rode na Bulevaru Nemanjića, a video je i radnike koji pokušavaju da saniraju problem sa vodovima kablovskih operatera, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je pokidala oluja duž bulevara.
Celo stablo palo je na parking zgrada preko puta parkića Svetog Save, a raskrsnica i kružni tog kod parkića bili su poplavljeni.

Kao i uvek kada padne jača kiša problema ima i u Zetskoj ulici i u još nekoliko ulica u gradu.
U radarskim stanicama se prati situacija, gde je sve spremno za protivgradno delovanje, a ima i dovoljan broj raketa.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.