Svet čeka slike mrtvog Bin Ladena

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet čeka slike mrtvog Bin Ladena

U Vašingtonu se očekuje donošenje odluke o tome da li da američka administracija objavi zvanične fotografije ubijenog Osame Bin Ladena. Kako javlja CNN, pozivajući se na neimenovani izvor, odluka o objavljivanju fotografije mrtvog Bin Ladena tek treba da bude doneta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Fotografija ubijenog Bin Ladena je užasna"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2011

Fotografija tela (ubijenog) Osame Bin Ladena je užasna, izjavio je potparol Bele kuće Džej Karni i naglasio da američke vlasti još nisu donele odluku da li će je objaviti. U Vašingtonu se još uvek čeka donošenje ove odluke.

Nastavak na Vesti-online.com...

"Fotografija ubijenog Bin Ladena je užasna, ali će biti objavljena"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2011, 02:14

Fotografija tela (ubijenog) Osame Bin Ladena je užasna, izjavio je potparol Bele kuće Džej Karni i naglasio da američke vlasti još nisu donele odluku da li će je objaviti. U Vašingtonu se još uvek čeka donošenje ove odluke...Ne dovodi se u pitanje to da će Sjedinjene Američke Države objaviti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.