Ministar finansija zbog umora u bolnici

Izvor: Blic, 29.Dec.2009, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar finansija zbog umora u bolnici

Japanski ministar finansija Hirohisa Fudjii provešće novogodišnje praznike u bolnici, oporavljajući se od iscrpljenosti posle višenedeljnog rada na budžetu Japana za iduću godinu.

Fudjii (77) danas je primljen u neimenovanu bolnicu gde će ostati 10 dana na ispitivanjima i odmoru, kaže agencija Kjodo pozivajući se na krugove vlade.

Budzet za 2010. godinu, usaglašen tokom nekoliko sedmica teških pregovora i odobren u petak, iznosi rekordnih 92.290 milijardi jena (1.000 milijardi dolara).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japanski ministar se preforsirao na poslu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2009

Japanski ministar finansija Hirohisa Fuđi provešće novogodišnje praznike u bolnici zbog problema sa hipertenzijom, saopštio je portparol Ministarstva...Fuđi je smešten u bolnicu gde će ostati desetak dana na ispitivanjima i odmoru, ali će prisustvovati sledećem sastanku ministara...Japanska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.